Προϊόντα:0
Σύνολο: 0,00€
ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΕΑ-ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ    ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 

ΠΛΗΡΩΜΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα παραδίδονται στη διεύθυνση αποστολής που μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας, και σύμφωνα με τους χρόνους παράδοσης που αναφέρονται για κάθε είδος προϊόντος και κάθε περιοχή. Για την αποστολή των προϊόντων θα πρέπει να προσκομίσετε την απόδειξη πληρωμής με e-mail . Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται είναι ενδεικτικές, εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και βασίζονται σε πληροφορίες που παρέχει ο ταχυμεταφορέας (courier) και τα ΕΛΤΑ. 
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την ACS courier και  ΕΛΤΑ  εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία της παραγγελίας. Το κατάστημα μας δεν φέρει καμιά ευθύνη για τροποποιήσεις των χρόνων αυτών ή για περιπτώσεις καθυστέρησης αποστολής που οφείλονται στον ταχυμεταφορέα ή σε λόγους ανωτέρας βίας.

 Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται εντός νομού Θεσσαλονικής μέσα στις (2) δύο επόμενες εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα μέσα στις (3) τρείς επόμενες εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας και σε δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά μέσα στις (5-6) πέντε έως έξι επόμενες εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας, με βάση πάντα την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων. 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή με Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε προκαταβάλοντας τα εξοδα αποστολής.
2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό σε έναν από τους παρακάτω αριθμούς λογαριασμού: 
  •         ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ      ΑΡ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ
  •           ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  ΑΡ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ
  •            ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ       ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ
    Για την ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας στείλτε μας email ή sms για την επιβεβαίωση της κατάθεσης σας.
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για την Ελλάδα τα έξοδα αποστολής είναι 7.00 € με την ACS courier, 1,50  με ΕΛΤΑ εως 4 κιλα.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από την ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ των παραγγελιών εφόσον η παραγγελία σας είναι άνω των 50€ και πληρώσετε με κατάθεση στην τράπεζα ή μέσω πιστωτικής.  

Δωρεάν παραλαβή, χωρίς χρέωση εξόδων αποστολής και από την έδρα μας κατόπιν συνενοήσεως.


  Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται είναι σε ευρώ (€) και περιλαμβάνουν τον αντίστοιχο Φ.Π.Α. Το κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τις τιμές που αναγράφονται χωρίς προειδοποίηση, αλλά δεσμεύεται στους νόμιμους πρόσθετους φόρους, ανάλογα με το είδος του προϊόντος. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής, τα οποία προστίθενται στην παραγγελία σας, ανάλογα με τον τόπο και είδος παράδοσης. Τα έξοδα αποστολής αναφέρονται κατά τη διαδικασία εφαρμογή της αναγραφόμενης τιμής κατά τη στιγμή της παραγγελίας.

 Για αποστολή προϊόντων προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και σύμφωνα με την έκτη (6η) Κοινοτική Οδηγία περί Φ.Π.Α, οι τιμές επιβαρύνονται με το αντίστοιχο Φ.Π.Α που ισχύει στην Ελλάδα.
NEWSLETTER
Συμπληρώστε το email σας.

Αμεση Επικοινωνία


Διεύθυνση: 9ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ- ΚΙΛΚΙΣ
Τηλ.: 2310762066
E-mail: info@sunny.com.gr
 


© 2020 - sunny.com.gr [XTemplate]
  • [] (/extra/copy.tpl) does not exist

  • parse: blockname [COPY] does not exist

Σχεδιασμός Λογότυπου:
Back to top